Ilmainen toimitus yli 65 € tilauksille!

PETRIFUN tunnetaan suomalaisena paitamerkkinä, joka edustaa yksilöllisyyttä, asennetta sekä laatua. Kotimaisuus, luotettavuus sekä asiakaskeskeisyys ovat aina toimintamme keskiössä. Kun valitset PETRIFUN-paidan, saat kotimaisen kestävän designtuotteen, johon on ilo pukeutua kerta toisensa jälkeen, vuosien ajan.

Yrityksemme on toiminut Kuopiossa jo 49 vuotta. Tuona aikana olemme työllistäneet yhteensä noin 300 henkilöä. Tuotteiden suunnittelu ja kaikki hallinnollinen työ tapahtuu yhä tänäkin päivänä Suomessa, mutta sen lisäksi työllistämme valmistajia Vietnamissa, Virossa, Italiassa, Turkissa sekä Kiinassa. Tuotteidemme ompelusta 80% tapahtuu Vietnamissa, jossa myös suurin osa käyttämistämme kankaista valmistetaan. Lisäksi kankaiden valmistusta on Kiinassa, Italiassa sekä Turkissa. 20% ompelutyöstä tapahtuu Virossa.

Suomessa suunniteltu

PETRIFUN päivittää herrasmiehen tähän päivään. Näytämme, että modernin miehen pukeutuminen voi olla persoonallista, värikästä, hauskaa ja leikkisää – asenteesta tuumaakaan tinkimättä. Vaikka voisi ajatella, että kauluspaidat ympäri maailmaa tehdään aina samalla muotilla, on paidan muotoilulla sekä värien ja muiden yksityiskohtien valinnalla valtava merkitys paidan ulkonäköön, käyttömukavuuteen sekä laatuun.

Paidan muoto vaikuttaa paljon istuvuuteen ja siksi olemme suunnitelleet mallistoomme paitoja erilaisilla mitoituksilla. Myös kauluksen koko ja muoto antavat paitaan oman ilmeensä ja kullekin kaulusmallille löytyy oma kannattajakuntansa. Siksi mallistojemme sisältä löytyy aina useita eri kaulusmalleja. Tällä hetkellä nappikauluspaidat trendaavat selvästi, koska pukeutumisesta on tullut casuaalimpaa. Sen sijaan esimerkiksi ylisuuret kaulukset eivät Suomessa ole enää haluttuja, vaikka niitä näkee jonkin verran eurooppalaisissa mallistoissa.

Myös pienet yksityiskohdat vaikuttavat yllättävän paljon paidan ulkonäköön. Siksi annamme aina paljon ajatusta esimerkiksi napeille ja napinläville. Vaihtamalla nappeja tai läpien väriä saadaan valkoiseenkin peruspaitaan leikkisyyttä. Myös kontrastikankaat kauluksen tai rannekkeen sisäpuolella antavat oman lisämausteensa, vaikka muuten paidan väri ja kuosi olisikin hillitty. Näkyvin osa tuotesuunnitteluamme on tietenkin kankaiden valinta, joka tapahtuu aina noin vuosi ennen kyseistä sesonkia.

Kuosistaan mies tunnetaan

Suomalainen mies pukeutuu mieluiten hillittyyn kauluspaitaan, jossa on pieni juju kuten tehosteväri kauluksessa.

Valitsemme paidoissamme käytettävät kuosit kangasvalmistajiemme avustuksella. Käytämme paidoissamme korkealaatuista pitkäkuituista puuvillaa, joka takaa lujan, kiiltävän ja hyvin pesua kestävän lopputuloksen. Pitkäkuituinen puuvilla tukee myös käyttämäämme Wash, Hang & Wear -käsittelyä, joka pysyy paidassa koko sen eliniän.

Erityisesti Wash, Hang & Wear -käsittelymme ansiosta PETRIFUN-paidat tunnetaan helppohoitoisina ja pitkäikäisinä tuotteina. Paitojamme käytetäänkin vuodesta toiseen, minkä vuoksi paidan mallin ja kuosin tulee kestää aikaa. Varsinaisia trendivärejä ja yllättäviä kuoseja on saatavilla useimmissa mallistoissa, mutta pääasiassa paitojemme värit ovat tyylikkään hillittyjä ja klassisen sinivoittoisia.

Käytännöllisyys ja tyyli käsi kädessä

Kannustamme miehiä ilmaisemaan itseään pukeutumisellaan ja rohkaisemme heitä nauttimaan jokaisesta päivästä ja tilanteesta omana tyylikkäänä itsenään. Mallistossamme on aina saatavilla paitoja, joista mies löytää suosikkinsa toimistoon, töihin, juhliin ja vapaa-aikaan.

Osa paitojemme käytännöllisyyttä ovat hyvän istuvuuden ja kestävyyden lisäksi yksityiskohdat kuten taskut. Juhlapaidat valmistetaan aina ilman rintataskua, mutta B- ja C-mitoitetuista paidoistamme tasku useimmiten löytyy. Tästä olemme saaneet paljon kiitosta, sillä monet asiakkaamme käyttävät taskua pienten tavaroiden säilytykseen.

Asiakkaidemme palaute on meille tärkeä kehitystyökalu ja kuuntelemmekin tarkalla korvalla jokaisen kommentin, jonka saamme paitojemme käyttäjiltä Storessa, somessa tai netissä asiakaspalvelulomakkeemme kautta.

Payment methods