Ilmainen toimitus yli 65 € tilauksille!

Yksilölliset ja mukavat yritysvaatteet

Me tunnemme asiakkaamme Suomessa paremmin kuin kansainväliset brändit ja autamme yritysasiakkaitamme valitsemaan juuri heidän henkilöstölleen sopivat vaatteet. Asiakkainamme on kymmeniä suomalaisia moderneja, valveutuneita yrityksiä, jotka tietävät, että laatu, persoonallisuus sekä brändimielikuva ovat avainsanoja tulevaisuuden menestyksessä.

PETRIFUN tunnetaan suomalaisena pukupaitamerkkinä, joka edustaa yksilöllisyyttä, asennetta sekä laatua. Pukupaitojen lisäksi tarjoamme myös casual-vaatteita ja asusteita. Kotimaisuus, asiakaskeskeisyys, luotettavuus, sekä korkea laatu ovat aina toimintamme keskiössä.

Miestentuotteiden lisäksi valikoimastamme löytyy pieni paitamallisto naisille. Miestenpaitoja valmistamme kolmella eri mitoituksella: kapea, normaali ja väljä.

Suosituin tuotteemme on Suomessa jo käsitteeksi noussut Wash, Hang & Wear -puuvillakauluspaitamme, jota helpommaksi ei tyylikäs businesspukeutuminen voi enää tulla. Valmiin malliston lisäksi suunnittelemme yrityksille omat kuosit solmioihin, taskuliinoihin sekä huiveihin.

Teemme kaiken puolestasi

Kartoitamme henkilöstösi oikeat koot, ompelemme tarvittaessa asut sopiviksi, suunnittelemme ja toteutamme asusteiden brodeeraukset ja muut merkinnät ja toimitamme kaikki ajallaan, kuten yhdessä olemme sopineet. Kuulostaa helpolta, ja sitä se sinulle onkin. Olemmehan harjoitelleet tätä jo 49 vuotta!

Yritysmyynnin yhteyshenkilösi:
petri.satuli(at)petrifun.fi / 050 067 1693

Payment methods