Ilmainen toimitus yli 65 € tilauksille!

Sana herrasmies vie ajatukset usein menneeseen. Aikaan, jolloin miehet huokuivat persoonallista eleganssia huolitellulla ulkomuodollaan, itsevarmuudellaan, sulavalla käytöksellään sekä vahvoihin periaatteisiin tukeutuvilla elämänarvoillaan.

Me tiedämme, että nuo miehet ovat yhä olemassa. He kävelevät vastaamme businesskadulla, hikoilevat vierellämme kuntosalilla, seisovat edessämme lentokentällä ja leikittävät koiraa lähipuistossamme. Vaikka he kaikki ovat erilaisia, tunnistaa heidät olemuksesta – tavasta olla oma itsensä. PETRIFUN on tehty heille.

PETRIFUN päivittää herrasmiehen tähän päivään. Näytämme, että modernin miehen pukeutuminen voi olla persoonallista, värikästä, hauskaa ja leikkisää – asenteesta tuumaakaan tinkimättä. Kannustamme miehiä ilmaisemaan itseään pukeutumisellaan ja rohkaisemme heitä nauttimaan jokaisesta päivästä, hetkestä ja tilanteesta omana, tyylikkäänä itsenään.

PETRIFUN tunnetaan suomalaisena pukupaitamerkkinä, joka edustaa yksilöllisyyttä, asennetta sekä laatua. Pukupaitojen lisäksi tarjoamme myös casual-vaatteita ja -asusteita. Kotimaisuus, luotettavuus, korkea laatu sekä asiakaskeskeisyys ovat aina toimintamme keskiössä. Kun valitset PETRIFUN-paidan, saat kotimaisen kestävän designtuotteen, johon on ilo pukeutua kerta toisensa jälkeen, vuosien ajan.

Historiamme

Petritex vaihtoi nimensä PETRIFUN Oy:ksi vuonna 2013. Alkuperäinen Petritex syntyi vuonna 1973, kun Pauli Satuli, nykyisen toimitusjohtaja Petri Satulin isä, perusti solmiotehtaan Kuopioon yhtiökumppaninsa Eino Vartiaisen ja Urho ”Urkki” Keinäsen kanssa.

Alussa töissä oli kolme ompelijaa. Myöhemmin tuoterepertuaari kasvoi ja miesten paidat nousivat yhtiön päätuotteeksi. 1980- ja 1990-luvuilla Petritex opasti neljää eestiläistä paitatehdasta valmistamaan Petrifan-merkin paitoja. Samaan aikaan paitoja ja solmioita valmistettiin 35 hengen voimin nykyisessä toimitilassamme Kuopiossa. Vuonna 2001 Petrifan tuotemerkki vaihtui PETRIFUNiksi.

Ensimmäinen oma liike avattiin Helsinkiin Men & Shirt -nimen alla vuonna 1993. PETRIFUN Storet saivat alkunsa vuonna 2001, kun Espoon Isoon Omenaan avattiin liike nimellä P.T.X. Shop.

Vuodesta 2008 paitakankaidemme valmistus on tapahtunut pääasiassa Vietnamissa tehtaissa, jotka vastaavat monien eurooppalaisten laadukkaiden brändien kangasvalmistuksesta. Paidat ommellaan Vietnamissa yhteistyötehtaissa, joissa vierailemme säännöllisesti. Osa kankaiden ja tuotteiden valmistuksesta tapahtuu edelleen Eestissä ja muualla Euroopassa. Pääkonttorimme ja toiminnot sijaitsevat edelleen Kuopiossa.

Tänä päivänä PETRIFUN työllistää Suomessa liki 30 henkilöä. PETRIFUN Storet palvelevat miesten pukeutumisen asiantuntijana ympäri Suomen johtavissa kauppakeskuksissa.

Onko sinulla kysyttävää?

Autamme mielellämme, jos sinulla on kysyttävää pukeutumiseen, tuotteisiimme tai palveluihimme liittyen. Lähetä meille viesti, niin olemme sinuun yhteydessä toiveesi mukaan puhelimitse tai sähköpostitse. Puhelimitse tavoitat meidät arkisin klo 8-16.

PETRIFUN Oy
Yrittäjäntie 8
70150 Kuopio

petrifun(at)petrifun.fi
p. 044 764 3712

Payment methods