Ilmainen toimitus yli 65 € tilauksille!

Säästä silittelyt sitä tarvitsevalle – Valitse Wash, Hang & Wear!

Mikäli aikaiset aamuherätykset paidansilityksineen eivät ole juttusi, mutta siisti kauluspaita on, suosittelemme tutustumaan ainutlaatuiseen Wash, Hang & Wear -konseptiimme. Itsestään siliävät WHW-paitamme ovat kiireaamujen pelastus, sillä ne eivät kaipaa lainkaan silitystä, kun ripustat ne siististi henkariin kuivumaan heti pesun jälkeen.

Kiireisille ja mukavuudenhaluisille miehille suunniteltu, PETRIFUN Oy:n rekisteröimä WHW-siliävyyskäsittely pienentää puuvillan kutistuvuus- sekä rypistyvyysominaisuuksia. Samalla se kasvattaa kuidun elastisuutta tehden paidasta helppohoitoisen, miellyttävän tuntuisen ja värinsä hyvin säilyttävän. Tunnistat WHW-paidan tällä sivustolla tuotekoodin alla näkyvästä WASH HANG WEAR -merkinnästä.

Säästä silittelyt sitä tarvitsevalle – valitse Wash, Hang & Wear.

Näin hoidat WHW-paitaa:

WASH: Noudata tuotteesta löytyvää hoito-ohjetta. Pese paita väljässä vedessä ja annostele pesuainetta maltillisesti – mieluummin liian vähän kuin liikaa.

HANG: Nosta paita kuivumaan ripustimelle kaulukset pystyssä välittömästi pesuohjelman loputtua. Suorista saumat, rannekkeet ja etulista. Älä kuivaa paitaa rumpukuivaimessa.

WEAR: Kun paita on kuivunut, voit pukea sen päällesi ja suunnata seikkailuihin.

Payment methods