Ilmainen toimitus yli 65 € tilauksille!

Tilaaminen

Online Storen tuotteita voit ostaa vain tämän verkkokaupan kautta.

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiimme sisältyy arvonlisävero. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.

Maksutavat

Asiakkaat voivat maksaa tilauksensa verkkopankissa tai Visa/MasterCard/American Express luottokortilla tai Klarnalla.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksunsaajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Toimitusmaksu

Lähetys- ja käsittelykulumme ovat 0 euroa/tilaus Suomessa, kun ostoksesi ylittää 65 euroa.

Toimitukset

Lähetämme tilaamasi tuotteet postitse mahdollisimman pian, 2-4 vuorokauden kuluessa maksun saapumisesta verkkokauppaan. Jos jokin tilauksen tuotteista on loppunut varastostamme, otamme sinuun yhteyttä. Toimitus tapahtuu Postin ehtojen mukaan lähimpään Postin noutopisteeseen. Mikäli haluat lähetyksen tiettyyn Postin noutopisteeseen tai automaattiin laita tieto siitä ”lisätiedot” kohtaan.

Tuotteen palautus- ja vaihto-oikeus

Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen voi palauttaa maksutta asiakaspalautuksena, tarkempia palautusohjeita varten ota yhteyttä myynti@petrifun.fi tai puh. 044-7643 712. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäiskunnossaan. Palautamme vain tuotteiden ostohinnat emme tilauksen toimituskuluja.

Tuotevirheen korjaaminen

Jos toimitettu tuote on virheellinen voit palauttaa sen asiakaspalautuksena Postin kautta. Postimaksua ei sinun tällöin tarvitse maksaa. Lähetämme uuden vastaavan tuotteen virheellisen tilalle mikäli et halua rahojasi takaisin.

Payment methods