Nyt ilman toimituskuluja!

Tilaaminen

Online Storen tuotteita voit ostaa vain tämän verkkokaupan kautta.

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiimme sisältyy arvonlisävero. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.

Maksutavat

Asiakkaat voivat maksaa tilauksensa verkkopankissa tai Visa/MasterCard/American Express luottokortilla.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksunsaajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Toimitusmaksu

Lähetys- ja käsittelykulumme ovat 0 euroa/tilaus Suomessa.

Toimitukset

Lähetämme tilaamasi tuotteet postitse mahdollisimman pian, 2-3 vuorokauden kuluessa maksun saapumisesta verkkokauppaan. Jos jokin tilauksen tuotteista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä. Toimitus tapahtuu Postin ehtojen mukaan lähimpään Postin noutopisteeseen. Mikäli haluat lähetyksen tiettyyn Postin noutopisteeseen/automaattiin laita tieto siitä lisätiedot kohtaan.

Tuotteen palautus- ja vaihto-oikeus

Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen voi palauttaa maksutta asiakaspalautuksena, tarkempia palautusohjeita varten ottakaa yhteyttä essi.alander@petrifun.fi tai puh. 044-7643 712. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäiskunnossaan.

Tuotevirheen korjaaminen

Jos toimitettu tuote on virheellinen voit palauttaa sen asiakaspalautuksena Postin kautta. Postimaksua ei sinun tällöin tarvitse maksaa. Lähetämme uuden vastaavan tuotteen virheellisen tilalle mikäli et halua rahojasi takaisin. Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron IBAN-muodossa.

Payment methods