• Tervetuloa PETRIFUN Online Storeen!
  • Nyt ilman toimituskuluja!
Design From Finland

Online Storen toimitusehdot ja tietosuoja

Tilaaminen

Online Storen tuotteita voit ostaa vain tämän verkkokaupan kautta.

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiimme sisältyy arvonlisävero. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.

Maksutavat

Asiakkaat voivat maksaa tilauksensa verkkopankissa tai Visa/MasterCard/American Express luottokortilla.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksunsaajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Toimitusmaksu

Lähetys- ja käsittelykulumme ovat 0 euroa/tilaus.

Toimitukset

Lähetämme tilaamasi tuotteet postitse mahdollisimman pian, 2-3 vuorokauden kuluessa maksun saapumisesta verkkokauppaan. Jos jokin tilauksen tuotteista on loppunut varastostamme, olemme Sinuun yhteydessä. Toimitus tapahtuu Postin ehtojen mukaisesti lähimpään Postin toimipisteeseen klo 16 jakeluna. 

Tuotteen palautus- ja vaihto-oikeus

Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen voi palauttaa maksutta asiakaspalautuksena, tarkempia palautusohjeita varten ottakaa yhteyttä anu.roikonen@petrifun.fi tai puh. 044-7643 712. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.

Tuotevirheen korjaaminen

Jos toimitettu tuote on virheellinen voit palauttaa sen ns. asiakaspalautuksena Postin kautta. Postimaksua ei Sinun tällöin tarvitse maksaa. Lähetämme uuden vastaavan tuotteen virheellisen tilalle mikäli et halua rahojasi takaisin. Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron IBAN-muodossa.

 

Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10 §

Laatimispäivä 15.6.2008

1. Rekisterinpitäjä

PETRIFUN Oy
Yrittäjäntie 8
PL 1612, 70151 Kuopio
Puhelin (017) 264 3700
Faksi (017) 283 3885

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Anu Roikonen

Yrittäjäntie 8
PL 1612, 70151 Kuopio
Puhelin 044 764 3712
Faksi (017) 283 3885

3. Rekisterin nimi

PETRIFUN OY:n verkkokaupan käyttäjärekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

PETRIFUN OY:n verkkokaupan käyttäjärekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen, yhteydenottojen hoitamiseksi, markkinointitarkoituksiin sekä muihin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin kerätään rekisteröidyistä perustietoja, kuten:
- nimi
- osoite
- puhelin
- sähköposti.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterinpitäjä rekisteröi PETRIFUN OY:n verkkokaupan käyttäjästä ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Ei säännönmukaisia tietojen luovutuksia kolmansille osapuolille. Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

PETRIFUN OY:n verkkokaupan käyttäjärekisterin tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään, joka on suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät. Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa.

9. Rekisteröidyn kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten. Kielto tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilöille.

10. Rekisteröidyn tarkastus-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

11. Tiedon korjaaminen

Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi.